aboutus

Zhengzhou Youcheng Techonology Co., Ltd.

Zhengzhou Youcheng Techonology Co., Ltd. Zhengzhou Youcheng Techonology Co., Ltd. Zhengzhou Youcheng Techonology Co., Ltd. Zhengzhou Youcheng Techonology Co., Ltd. Zhengzhou Youcheng Techonology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken: K2
Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: 10 million-15 million
Opgericht Jaar: 1997
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

Zhengzhou Youcheng is de professionele fabrikant van druk - gevoelige plakband sinds 1997.And wij ons sindsdien specialiseerden en slechts de Plakband van pvc vervaardigen.

Tot nu toe hebben wij 1 pvc-machine van de Kalenderfilm, 4 deklaaglijnen, 1 document kern die machine maken, 16 die machine en automatische verpakking 15 in onze productiefaciliteit scheuren. Onze jaarlijkse productiecapaciteit is 50M Vierkante meters. In ons laboratorium, hebben wij het materiaal om de dikte, adhesie aan staal, verlenging, treksterkte, steunende adhesie, greepmacht, vlam van pvc-band, enz. te testen. Ons het testen materiaal is periodiek gekalibreerd. Wij hebben 20 technici in onze productiefaciliteiten.

Onze belangrijke producten omvat de Band van de de Draaduitrusting van pvc Automobiel, Elektro de Isolatieband van pvc met/zonder vlam - vertrager, pvc die band (Stevige kleur of streepkleur) merken, pvc-(in reliëf gemaakte) Pijp verpakkende Band, Gemakkelijke de scheurband van pvc, de Waterbestendige band van pvc en gemakkelijke de versieband van pvc. Nu ontwikkelen wij pvc die band en pvc-Airconditioningsband, enz. verbinden.

Hieronder is de belangrijkste steekproeftentoonstelling

Onze producten kunnen de richtlijnen van ROHS ontmoeten en het BEREIK in Europe.To breidt de internationale markt uit, krijgen wij het ISO-certificaat en ook ENGELS certificaat.

 

Onze bedrijfslogan is overleving op kwaliteit.

-02-
Geschiedenis

1997: Het bedrijf werd gevestigd. Nieuw - geboren bedrijfdoel te zijn een professionele vervaardiging gespecialiseerd in onderzoek en ontwerp, productie en marketing op het gebied van pvc-band.

 

1998:   Lijn van de Installled de eerste deklaag, goede kwaliteitshulp wonnen wij sommige binnenlandse klanten met oude copperation.

 

2009:   Fabrieksexpandtion aan nieuw gebied 36.7K m2. Ontwikkel nu een nieuwe marktstrategie, die verkoopteam vestigen overzee begain om de overzee markt aan in het buitenland het verkopen te ontwikkelen.

 

2012:   Verkregen „Provinciaal techniekcentrum van Henan“; Het verkregen ISO-9001/IATF 16949 certificaat van het kwaliteitsbeheersysteem.

 

 

2016:   Installeer eerste kalanderende machine, tekens wij de gehele proceskwaliteit van pvc-band kunnen controleren. Bereik goedgekeurd, goedgekeurde d.w.z.-60454-3-1.

 

 

2018:   De jaarlijkse verkoop belde tot 150 miljoen. Onze producten voerden naar meer dan 50 landen en gebieden uit.

 

 

 

 

-03-
Dienst

Met meer dan 20 jaar ervarings op het uitvoeren, YOUCHENG-BANDaandrijving zelf om nauwkeurige klantenvereisten te begrijpen en als bedrijfswerk moeilijk om de aangepaste dienst te leveren.  Van het Kalanderen, het Met een laag bedekken, het Snijden, verpakking en vervoer, YOUCHENG-plaatste de BAND altijd strikte eisen op zich aan steun rendabele producten:

 

OEM& ODM is welkom

 

R&D kan lauch nieuwe producten en onkruid door oud nieuw vooruit brengen.

 

QC&QA zal de stabiliteit van producten controleren en zal de kwaliteit verzekeren.

 

 

-04-
Ons Team

Co. van Zhengzhouyoucheng Techonology, Ltd als professionele vervaardiging, hebben wij de expliciete teamarbeidsverdeling en het samenwerkingssysteem geformuleerd. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Productiedepartement., en Verkoopdepartement. De productie en de kwaliteitscontrole van de producten worden gebeëindigd door onze deskundigen. Als uitbreiding van onze zaken, heten wij meer vrienden welkom.

 

-05-
新闻中心

Contactgegevens